• +32 (0)3 653.08.01
  • Door Verstraetelei 6, 2930 Brasschaat

Tanden bleken

TANDEN BLEKEN ANTWERPEN  BELGIE DENTAL CLINICS BRASSCHAAT

TANDEN BLEKEN ANTWERPEN BELGIE DENTAL CLINICS BRASSCHAAT

Tanden bleken prijzen belgie / kosten tanden bleken.

Sommige mensen hebben dus van nature wittere tanden dan andere. Als je ouder wordt, worden je tanden sowieso wat geler. Witte tanden zijn populair in onze samenleving: ze zorgen voor een aantrekkelijke glimlach. Het bleken van tanden of ‘bleaching’ won daarom de laatste jaren aan populariteit.

Tanden bleken door een tandarts

De tandarts brengt met de handen of met lepels het bleachingproduct (pasta of gel) op je tanden aan. Hij beschermt je tandvlees, zodat de peroxide je tandvlees niet beschadigt. Het product moet even inwerken. Om het proces te versnellen kan de tandarts een bleeklamp of laser gebruiken. De procedure neemt enkele uren in beslag, verspreid over verschillende afspraken.

Is bleaching niet schadelijk voor de tanden ?

Door je tanden te bleken worden je tandglazuur en tandbeen poreuzer, waardoor je tanden opnieuw gevoeliger zijn voor verkleuring. Het effect van bleaching is dus maar tijdelijk en de behandeling moet steeds herhaald worden om de tanden opnieuw witter te maken. Dat maakt de tanden opnieuw brozer, enz. Het is als het ware een vicieuze cirkel. Vraag in ieder geval steeds raad aan je tandarts als je je tanden wil bleken!

Openingsuren

  • Maandag - Vrijdag: 8:00 - 18:00

Contactgegevens

+32 (0)3 653.08.01

Maak een afspraak