RIMPELOPVULLING RIMPELVULLING MET HYALURONZUUR FILLERS AESTHETIC MEDICAL CLINIC BRASSCHAAT BELGIE

rimpelvulling prijs, hyalorunzuur fillers prijzen belgie, kosten fillers.
Rimpelvullers
Mesotherapie opvullen zonder naalden

Snel een stevige huid. Weg met die fijne rimpeltjes! Welke vrouw heeft daar nu iets op tegen ? Vooral, wanneer men er een paar jaar jonger kan uitzien.

Het nieuwe anti-aging systeem komt uit de Verenigde Staten en realiseert de optische huidverjonging in drie stappen

  • De bovenste huid wordt zacht ontdaan van de overtollige hoornhuid en afvalstoffen en de vale huid wordt opgefrist
  • De diepere huidlagen worden met behulp van porotatie met meso/werkstoffen opgevuld en voller gemaakt
  • xpressierimpeltjes die zijn ontstaan door aangespannen of verslapte spieren, worden myotonologisch opgebouwd en verstevigd. Zelfs verbitterde, naar beneden getrokken mondhoeken en - plooien worden opgevuld en gladgestreken
Hoe werkt mesotherapie

Computergestuurd worden met zeer doelgerichte impulse fijne lipiden en biomoleculen diep in de huid gebracht. Het doel: herstel van UV schade van het huidoppervlak, opvullen van de tussenruimtes, aanvulling van het vochtgehalte, stimulatie van de collageenvorming, stabiliteit van de huidstructuur, opbouw van slappe spieren, stevigere contouren en een egale gezichtshuid met een mooi en fijn huidbeeld.

Anti huidverslapping programma

Huidveroudering gaat vaak samen met huidverslapping. Onder invloed van zwaartekracht en verlies van collageen zullen onderhuidse structuren na verloop van tijd verslappen. Nagenoeg alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden.

Anti-aging programma

Na het bereiken van de leeftijd van 28-30 jaar stopt het lichaam met de aanmaak van collageen. Collageen is verantwoordelijk voor een jonge look in het aangezicht. Dankzij naaldloze mesotherapie is het mogelijk om mesogel anti aging en mesolift gelijktijdig in de diepere huidlagen in te brengen. Dit resulteert is een betere vochtregulatie van de huid waardoor fijne rimpels kunnen verholpen worden. Bovendien zal de huid er jonger en frisser uitzien.

Behandeling

De behandeling duurt tot 25 minuten. Tijdens de eerste 5 weken zijn er 2 behandelingen per week voorzien. Daarna wordt aangeraden een wekelijkse vervolgbehandeling te volgen (10 beurten).

Belangrijk

Cosmetische naaldloze mesotherapie kan op alle delen van het lichaam ( gelaat, decolleté, handen ,...) worden toegepast.