RIMPEL BEHANDELING ANTWERPEN AESTHETIC MEDICAL CLINIC BRASSCHAAT BELGIE

prijzen rimpel behandeling belgie / anti rimpel kosten / prijzen rimpel behandeling.
Rimpelbehandeling

Onze mimiek laat met de loop der jaren haar sporen na. Het veelvuldig samentrekken van de gelaatsspieren en de zwaartekracht zorgen ervoor dat uw rimpels ook in ontspannen toestand in uw huid blijven staan en zo uw expressie mee bepalen. Onze technieken zijn snelle, veilige en uiterst effici├źnte oplossing voor. Anti rimpel injecties zijn tevens een goede remedie tegen hyperhydrosis of overmatig transpireren

Het product wordt met een fijne naald rechtstreeks in de te behandelen spier toegediend. Zo verlamt dit product de spieren en vermindert het dus de overactiviteit van de onderhuidse mimiekspiertjes. Een minimale hoeveelheid van dit product werkt zeer lokaal, waardoor de aangezichtsspieren plaatselijk ontspannen en de rimpels verdwijnen. anti rimpel is uiterst geschikt voor de behandeling van kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels. Andere delen van het gezicht, zoals de mond, de wangen en de zone rond de ogen komen niet in aanmerking voor een botolinum behandeling, vermits die erg belangrijk zijn voor uw natuurlijke mimiek.

Een anti rimpel behandeling vereist geen verdoving en gebeurt tijdens een gewone consultatie. Na de ingreep kunt u uw activiteiten meteen hervatten. Het effect van onze technologie├źn uit zich na drie tot vijf dagen en duurt ongeveer zes maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna probleemloos opnieuw laten behandelen.