• +32 (0)3 653.08.01
  • Door Verstraetelei 6, 2930 Brasschaat

Prothese all-on-4

KLIKGEBIT ANTWERPEN TANDHEELKUNDE ALL-ON 4 KLIKPROTHESE  BRASSCHAAT BELGIE

KLIKGEBIT ANTWERPEN TANDHEELKUNDE ALL-ON 4 KLIKPROTHESE BRASSCHAAT BELGIE

Tandheelkundige klikgebit All-on 4.Prijzen klikprothese all-on 4 Brasschaat Belgie .

Wat is All on 4 ?

All on 4 is een vaste gebitsprothese voor de onder- of bovenkaak, die rust op 4 (soms 6) implantaten. Een All on 4 bestaat uit een brug met kronen van porselein en zit vast in de kaak. Met deze constructie herstelt u de functie van uw gebit als waren het uw eigen tanden. Een All on 4-prothese is géén klikgebit of kunstgebit. Een klikgebit wordt wel bevestigd op implantaten, maar is uitneembaar.

Wanner is All on 4 een goede oplossing voor u ?

Een All on 4 prothese kan een goede oplossing zijn wanneer u ontevreden bent over uw kunstgebit of klikgebit. Maar ook wanneer uw gebit is aangetast en een gewone brug of enkele implantaten niet mogelijk zijn. All on 4 is een vast en permanente alternatief voor mensen die geen of weinig gezonde tanden en/of kiezen meer hebben

Hoe wordt een All on 4 prothese geplaatst ?

Voordat een All on 4-prothese wordt geplaatst, verricht de tandarts een tandheelkundig onderzoek in de mondholte. Daarbij wordt ook gekeken naar uw algehele conditie. De nauwkeurige diagnose wordt gesteld op basis van een panoramische röntgenfoto of een 3D-scan. De implantoloog stelt vast of uw tandheelkundige probleem is op te lossen met het plaatsen van een All on 4-prothese.

De gehele procedure voor het plaatsen van All on 4 is te beschrijven in vijf eenvoudige stappen:

  1. Het maken van een behandelplan en offerte. Op basis van de gestelde diagnose maakt de tandarts voor u een behandelplan op maat. Tevens ontvangt u een schriftelijke offerte waarin heel duidelijk de kosten van de behandeling zijn vermeld. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.
  2. De pre- operatieve voorbereiding De tandarts maakt de mondholte schoon en vrij van bacteriën. Een hygiënische omgeving is essentieel voor een succesvolle ingreep.
  3. De operatie De operatie geschiedt onder plaatselijke verdoving en is volledig pijnloos. Wanneer uw kaak niet tandeloos is, zal de tandarts eerst de tanden en kiezen verwijderen. Vervolgens plaatst de implantolog met behulp van een speciaal chirurgisch instrument de implantaten in het kaakbot. De grootte en locatie van de implantaten wordt bepaald vóór de operatie. Na plaatsing wordt op de implantaten een tijdelijke prothese geplaatst. Hierdoor verlaat u de kliniek al direct met een mooi gebit en kunt u tijdens de genezingsperiode eten en voluit lachen.
  4. De genezingsperiode Na de operatie volgt een periode van 3 tot 6 maanden waarin uw kaak moet genezen en de implantaten vastgroeien. Hoe lang deze periode zal zijn, is mede afhankelijk van uw gezondheidstoestand en de kwaliteit van het bot.
  5. Het plaatsen van de definitieve prothese Na de genezingsperiode wordt de definitieve prothese geplaatst op de implantaten. De implantoloog controleert of de prothese voldoet aan al uw wensen (comfort, functionaliteit, kleur en vorm). Als de prothese goed past, wordt deze vastgezet.

+32 (0)3 653.08.01

Maak een afspraak