LIPOLYSE INJECTIES ONDERKIN ANTWERPEN ANTI-AGING CLINIC BRASSCHAAT BELGIE

lipolyse injecties prijs belgie lipolyse kosten.
Lipolyse
Contourverbetering met injectie

Een lipolyse is de ideale behandeling voor kleine vetophopingen die niet verdwijnen door sporten of diëten. Een lipolyse kan probleemloos toegepast worden op het gezicht (onderkin, wangen en kaaklijn) en het lichaam (maag, buik, rug, heupen en dijen).

Lipolyse ingreep

In de twee gevallen van dunne lippen zullen de technieken voor een lipvergroting uitstekende esthetische resultaten opleveren, indien ze juist toegepast worden. Bij een lipvergroting kan men verschillende producten gebruiken om het volume van de lippen te vergroten. De wensen van de patiënte en de ervaring van de arts zullen het te gebruiken product bepalen. Zoals voor de anti-rimpel technieken wordt een beroep gedaan op producten met een tijdelijke werking. De lipvergroting laat geen littekens na en duurt ongeveer 30 minuten. Indien nodig kan een lokale verdoving gebruikt worden.

Bij een lipolyse wordt een stof op basis van phosphatidylcholine ingespoten. Phosphatidylcholine of kortweg PPC is een natuurlijke stof dat lecithine bevat dat gewonnen wordt uit sojabonen. De werking van PPC is veelvuldig. Het splitst het vet in kleine oplosbare deeltjes, waardoor het door het bloed kan worden opgenomen en zo op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd wordt. Een lipolyse met PPC heeft ook een positief effect op het collageen in de huid, waardoor de huid weer steviger en strakker wordt.

Een lipolyse duurt ongeveer een half uur. De arts smeert de huid in met een verdovende crème, desinfecteert het te behandelen gebied en spuit de vloeistof in. Een lipolyse is vrijwel pijnloos en u kunt onmiddellijk naar huis.

Er zijn gemiddeld 2 tot 4 behandelingen nodig. Afhankelijk van de uitgebreidheid van het gebied bedragen de kosten hiervan 175 tot 350 euro per behandeling. Tussen de behandelingen van een gebied respecteren wij een pauze van 6 tot 8 weken.

Lipolyse postoperatieve zorgen

Na een lipolyse kan het behandelde gebied wat gezwollen zijn en kunt u lichte spierpijn ervaren. Deze verdwijnt spontaan na maximum één week. Twee weken na de lipolyse is er al duidelijke vetweefselvermindering en twee maanden na de ingreep is het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Dan wordt u ook opnieuw op consultatie verwacht en voert men indien nodig een nieuwe lipolyse uit.

U kunt de effecten van lipolyse optimalisseren met een voor-en nabehandeling. Hiervoor maken wij gebruik van het LPG apparaat. LPG Endermologie behandeling verstrekt de doorbloeding van de huid, stimuleerd de vorming van bindweefsel en activeert organische functies. Het blijkt dat het LPG apparaat niet alleen een goed effect heeft bij cellulitisbestrijdingen, maar ook bij lipolyse. De behandeling draagt bij aan een snel herstel en zorgt ervoor dat de ,met lipolyse behandelde, lichaamsdelen een gelijkmatigere en naturlijkere vorm krijgen.