TANDHEELKUNDIGE IMPLANTATEN ANTWERPEN DENTAL CLINICS BELGIE

tandheelkundige implantaten prijzen belgie/ tandheelkundige implantaten kosten.
Tandheelkundige implantaten
Wat zijn implantaten voor mijn gebit ?

Implantaten geven de mogelijkheid om ruimtes in uw gebit, ontstaan door het wegvallen van een of meerdere tanden, op te vullen. Een implantaat is te vergelijken met een kunstwortel die als een schroef in de kaak van het gebit wordt geplaatst.

Implantaten komen op de plaats waar de wortel van de vroegere tand of kies zat. Implantaten zijn vaak gemaakt van titanium, al dan niet met een keramische buitenlaag. Implantaten hebben een doorsnee van ongeveer vier millimeter en zijn tien tot zestien millimeter lang. Implantaten wordt onder plaatselijke verdoving in de kaak aangebracht. Op één of meerdere implantaten kunnen een kroon, brug of overkappingsprothese (kunst gebit op implantaten) gemaakt worden.

Nazorg implantaten behandeling

Na een professionele en vakkundige implantaten behandeling is goede nazorg een absolute must. In feite is de nazorg identiek aan de halfjaarlijkse controle. De tandarts zal nauwkeurig kijken naar de conditie van uw restauratie. Tevens zal na een implantaten behandeling uitvoerig gekeken worden naar randaansluiting en naar de algemene toestand van het tandvlees. Bij de nazorg na een implantaten behandeling zal ook een röntgencontrole worden uitgevoerd.

Een verfrissende en verjongende dental spa behandeling kan bovendien deel uit maken van een degelijke nazorg. Nazorg na een implantaten behandeling heeft een puur preventieve werking en komt uw esthetische of cosmetische ingreep gegarandeerd ten goede.

Tijdens de afspraak wordt er meer informatie verstrekt door de tandarts indien de patiënt die informatie wil hebben.